Welkom bij
Adviesbureau Mol – van Zelst

Een heldere kijk op bestemmingsplannen en vergunningen

 

Als u bedrijfsmatig activiteiten uitoefent, iets bouwt of juist iets sloopt, krijgt u te maken met het “omgevingsrecht”. Adviesbureau Mol –van Zelst begeleidt u bij deze vergunningen. Wij voeren haalbaarheidstoetsen uit, onderzoeken of een activiteit vergunningsvrij is en helpen u bij het vergunningentraject. Als dat aan de orde is, helpen wij u bij het veranderen van de bestemming. Maar wij helpen u ook als u een dwangsom dreigt te krijgen. Kwaliteit én kostenbeheersing staan voorop. Deskundigen worden ingehuurd op het moment dat het nodig is. Niet eerder, en ook niet later. De aanpak is no-nonsense. Wij kunnen u expertise leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Monique Mol heeft uitgebreide ervaring in de begeleiding van de meer gecompliceerde vergunningen maar heeft ook ervaring met het veranderen van het bestemmingsplan. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als u bezwaar heeft tegen een bouwplan in uw omgeving.

 

Lees meer...

 

 

Profiel

Adviesbureau Mol – van Zelst is in 2004 opgericht door Monique Mol – van Zelst.

Visie

Kwaliteit én kostenbeheersing staan voorop. Deskundigen worden ingehuurd op het moment dat het nodig is. Niet eerder, en ook niet later. De aanpak is no-nonsense. Samen met mijn partners kan ik u expertise leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Vergunningprocedures, bezwaar, beroep en hoger beroep kunnen zeer diep ingrijpen in uw leven. Niet alleen financiëel, maar ook mentaal. Daarom hecht ik een groot belang aan een goede relatie tussen cliënt en adviseur. Ik zal voor u als cliënt vanaf het eerste gesprek de tijd nemen om naar u te luisteren en met u mee te denken. U bent welkom voor een eerste gratis gesprek in mijn kantoor, in de raadzaal van het oude gemeentehuis van Varik (max 1 uur). Het spreekt voor zich dat uw privacy wordt gewaarborgd.


Lees meer...

 
PAGINA'S CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Dienstverlening

Over ons

Tarieven

Contact

Cookiepagina

Keizerstraat 8

4064 ED VARIK

Telefoon: 0344 - 78 76 50

Mobiel: 06 - 53 70 74 70

info@molvanzelstplanologie.nl  
 

Website:Hademax - Barendrecht